Wednesday, December 1, 2010

Brand new fresh style: Da Fleiva & Bijue


Asa cum am tot observat de ceva vreme incoace, industria muzicala este bombardata la propriu cu tot felul de noi proiecte muzicale, fiecare dintre ele purtate prin diferite studiouri de productie. Ceea ce nu inseamna ca toate "demersurile" muzicale sunt si de calitate, sau ca transmit ceva. Ei bine, in aceasta perioada de tranzitie din punct de vedere muzical, intalnim insa, doi tineri talentati, cu picioarele pe pamant, dar si foarte ambitiosi.

Numele lor de scena sunt "Da Fleiva" si "Bijue", primul dintre ele fiind totodata partea barbateasca al acestui team si "ultimul reprezentand pata de culoare, si cea care da nuanta de feminitate si "that sexy-girlish-sweet something" al grupului. "Da Fleiva" este deja bine pozitionat in industria muzicala, fiind cunoscut mai mult ca si producator. Si-a creat deja un nume in acest sens, fiind cel ce a colaborat si respectiv compus muzica pentru multe nume sonore din Romania printre care si Sonny Flame, Dj Robert Georgescu & Lara, Jimmy Dub, Toniq, DeepSystem, etc. Totodata, Da Fleiva este cel ce a facut si multe remixuri devenite oficiale, printre care si cel al imnului "Liberty Parade" 2010, care apoi a intrat pe compilatia cu acelasi nume.

Ultimul featuring cu baietii de la DeepSystem pe piesa "Arabesque", lansata acum doua luni a fost bine primita de catre ascultatori, strangand aproape doua sute de mii de vizualizari pe Youtube, la fel de bine primita si la unele dintre radiouri unde a ai intrat in top. La Vibe Fm ocupa pozitia #17, iar la ImpactFM pozitia #1.Tot impreuna lucreaza si la studioul de productie (Jhaps Production by TuSiRomania), unde produc piese pentru artisti din tara si din strainatate.

Da Fleiva, pe numele sau adevarat Flavius, a imbratisat muzica incepand cu varsta de 7 ani cand a inceput cu participarea sa la "Tip Top Mini TOP", iar apoi cu trecerea anilor a cantat pe diferite stiluri muzicale si bineinteles avand compozitia proprie. Considerand ca este timpul sa produca in continuare muzica si pentru el, a luat viata acest nou proiect impreuna cu "Bijue", care deopotriva, iubeste muzica inca de mica avand un real talent. Astfel, nu a mai durat mult, pana cand a fost la randu-i, descoperita de cei de la TuSiRomania.

Talentatii artisti au lansat deja primul lor single intitulat "What you gonna do",saptamana trecuta in cadrul emisiunii "Neata cu Razvan si Dani" de la Antena 1. Cei doi isi doresc sa fie pe placul publicului si bineinteles, sa incante cu prezenta lor - showbiz-ul romanesc.

Enjoy!


No comments:

Post a Comment