Thursday, February 3, 2011

No more White Stripes...

Dungile Albe se despart!

Cel puţin asta apare pe site-ul formaţiei "The White Stripes" . O declaraţie pe cât de şocantă, pe atât de greu de ... digerat de către fanii înfocaţi ai trupei. Potrivit NewsIn, membrii celebrei formaţii au anunţat că se vor despărţi şi că nu vor mai scoate albume muzicale împreună.


"Motivul pentru care au hotărât să se despartă nu are legătură cu diferenţele artistice dintre cei doi sau dezinteresul faţă de trupă. Nu este vorba nici de probleme de sănătate, atâta vreme cât Meg şi Jack se simt bine şi sunt într-o formă fizică bună. Este vorba de o sumă de motive, dar în principal, cei doi doresc sa păstreze ce este frumos şi special în trupă, iar asta trebuie să rămână aşa", se arată în comunicatul postat pe site-ul trupei şi semnat de Meg şi Jack.

"Frumuseţea artei şi a muzicii este aceea că poate rezista la nesfârşit, dacă şi oamenii îşi doresc acest lucru", au conchis cei doi.

În peste cei 13 ani de activitate, trupa americană "The White Stripes" a lansat şase albume, pentru care au câştigat cinci Grammy şi un Brit Award.

Mai jos, unul dintre single-urile reprezentative The White Stripes.


No comments:

Post a Comment