Thursday, November 10, 2011

Cum iubesc niste zodii

Pentru ca eu insami sunt o Balanta get-beget, mereu in cautarea echilibrului, pe care nu prea reusesc mereu sa-l gasesc, si pentru ca sunt inconjurata in familia mea de multi Lei, dar si de Balante, m-am gandit sa dau un copy/paste de pe Kudika.ro.

Leu
Nativul Leul este exuberant si pasional in dragoste. Iubeste intens, dar cauta sa trezeasca aceleasi sentimente si partenerului sau. Daca este nesigur, prefera sa-si consume dragostea in tacere de teama unui refuz. Intr-o relatie isi doreste sa domine si asteapta respect. La randul lui va oferi foarte multa atentie si intelegere. De asemenea, cadourile scumpe reprezinta alta modalitate prin care isi exprima iubirea.

Balanta

Nativul zodiei Balanta este romantic si visator. Inainte de toate isi doreste sa fie confidentul perechii sale si apoi partener de viata. Detesta singuratatea si se afla mereu in cautarea sufletului pereche. Odata ce l-a intalnit ii va oferi atentia neconditionata. Balanta apreciaza sinceritatea si corectitudinea intr-o relatie.

NA CA AU NIMERIT-O LA NISTE FAZE!

Doar ca Leul, daca nu simte ca domina in relatie, atunci nu ofera intelegere si atentie. Pentru el, respectul inseamna sa il si lasi sa domine mereu. Nu toti leii apreciaza sau gasesc ceva dragut in a oferi cadouri, fie ele si mici gesturi, intr-o zi oarecare. Au insa un suflet mare si bun, ascuns sub o masca de om dominator, si chiar infatuat. Leul este un orgolios prin excelenta, nu-si va cere niciodata scuze, dar asta nu inseamna ca nu cauta alte metode prin care sa-ti arate ca regreta greseala. Iarta greu, si uita si mai greu....

Balanta, daca nu simte ca poate fi confidentul partenerului de viata, se simte atat de dezamagita incat nu-si mai gaseste echilibrul, si tot sufletul ei se afla intr-o dezordine totala. La fel ca si viata ei. Va continua sa ofere atentie exacerbata celor dragi, fiind singurul ei mod de a se refugia si a se simti cat de cat utila in ceva. Pentru a fi sincera si corecta, cauta intai corectitudinea si sinceritatea in celalalt. Daca ea simte ca nu i se ofera aceste doua importante caracteristici, ea insasi devina superficiala si mai putin sincera atat in relatia sa cu sinele, cat si cu ceilalti din jur. Poate fi foarte usor ranita, dar nu si doborata..

No comments:

Post a Comment